Müzik Üniversitesi Forumları

Gitar ve müzikle ilgili sorularınıza yanıt alın, sizin gibi müzisyenlerle bağlantı kurun.

Müzik Üniversitesi Forum Müzik Teknolojileri ve Prodüksiyonu Focusrite Sclarlett 2i2 Gen 4 Studio Kayıt paketi

  • Focusrite Sclarlett 2i2 Gen 4 Studio Kayıt paketi

    Posted by Harun Seyhan on Mayıs 2, 2024 at 11:41 pm

    Herkese merhabalar. Başlıkta belirttiğim Focusrite ses kartı başlangıç seviye Home Studio için uygun mu? İçerisinde mikrofon ve arkası kapalı kulaklıkta mevcut. Tavsiye eder misiniz? Ayrıca şu an için değil ama biraz ilerleyen zamanda monitör ve midi klavye de eklemeyi düşünüyorum. Bu ekipmanlar için de hangi marka ve modeller başlangıç için uygun olabilir? Ufaktan kendim oluşturacağım Home Studio ekipmanlarını şimdiden almanın iyi olacağını düşündüm. Herkese iyi forumlar kolay gelsin.

    Harun Seyhan yanıtladı 2 hafta önce 2 Katılımcı · 2 Yanıt
  • 2 Yanıt
  • Argeş Çelik

    Üye
    Mayıs 3, 2024 at 1:57 am
    Puan 235 Puan
    Başarılar:
    Öğrenci

    Focusrite scarlett solo 3.gen kullaniyorum cubase 13 pro max 2.300 civari latency aliyorum referans kurzweil bi gitarist icin bence yeterli gitar kaydedip altyapi falan hazirlayacaksan ama mix maestering veya muzik teknolojileri uzerine daha ileri gitmek istiyorsan bunlar yetmeyebilir ama home studio icin kucuk ses kartlarindan bence en iyisi focusrite

  • Harun Seyhan

    Üye
    Mayıs 3, 2024 at 11:19 am
    Puan 909 Puan
    Başarılar:
    Öğrenci

    Teşekkür ederim yanıtınız için profesyonel bir amacım yok. Sizin de dediğiniz gibi kendi müziklerimi kaydedebilirsem benim için yeterli. Peki Daw olarak üzerinde gelen yazılım yeterli olur mu? Ayrıca monitör ve midi klavye öneriniz var mı?

Log in to reply.