Reply To: Önerileriniz

  • Rock Tribe

    Üye
    Mart 30, 2023 at 3:50 am
    Puan 289 Puan
    Başarılar:
    Kullanıcı Kullanıcı

    Öncelikle elinize sağlık güzel bir site olmuş. Sitede online iken canlı bildirimlerin düşmesi falan harika. Müzikle ilgilenen insanların böyle yerlere ihtiyacı var. Artık her şey sadece sosyal ağlardaki akışlardan ibaret ama en azından bunu tematik olarak geliştirebilmemiz gerekiyor.

    Sitedeki iletişim bölümünden detaylı şekilde yazmıştım, oradan iletilmeme ya da mailler içersinde gözden kaçma ihtimaline karşılık bir de burada hazır “öneriler” bölümü varken buraya da eklemek istedim.

    Sitede bir “online jamming” aparatı ya da grubu olması çok iyi olurdu. NINJAM adında bir sistem, herhangi bir yatırım yapmadan çalışır vaziyette, yani belki şu an az kişi olduğundan böyledir ama mevcut müzik odalarında herkesin internet üzerinden bağlanıp çalması mümkün.

    Özellikle bunu doğaçlama müzik, melodilerle iletişim kurmak ya da bir zihin senkronizasyonu için yapıyoruz ama içersinde kendi kursu ve enstrüman öğrenmeye çalışan insanlar için de özel odalarda metronom ve ölçü ile bu tarz bir müziğe adım atmaları sağlanabilir, evinizin konforunda canlı kanlı insanlarda gecikme sorunu olmadan müzik yapabilmek… Sistem harika çalışıyor, gerçek zamanlı değil ama amaca hizmet ediyor. Zaten başka türlüsü de pek mümkün değil. Tek sorun bu konuda bizden ilgili insanların az sayıda olması. Herkes repertuar ve cover peşinde, kendi içinizdeki müziği takip edebilmeniz için güzel bir ortam, bunun buraya bir şekilde eklenebilmesi çok yararlı olurdu. Dediğim gibi küçük bir audio player gibi olabilir, ayrı bir grup gibi olabilr, artık teknik olarak nasıl mümkünse ya da sizin için uygunsa, değerlendirirseniz sevinirim.