Müzik Üniversitesi Forumları

Gitar ve müzikle ilgili sorularınıza yanıt alın, sizin gibi müzisyenlerle bağlantı kurun.

Müzik Üniversitesi Forum Müzik Genel Forumunuza Hoş Geldiniz (Sizi Tanıyalım) Reply To: Forumunuza Hoş Geldiniz (Sizi Tanıyalım)

  • Noyan Kavukçu

    Üye
    Kasım 24, 2019 at 6:54 pm
    Puan 2 Puan
    Kullanıcı Kullanıcı

    Herkese Selamlar,

    İstanbulda yaşıyorum ve 37 yaşındayım. Lise zamanlarından beri gitar çalmaya çalışıyorum. Dönem dönem kurslarda aldım ancak iş-güç ve gitara fazla zaman ayırmamamdan dolayı hep geri kaldım. Hatta farkettim ki son zamanlarda zamanımın çoğunu işten eve gelip PC karşısında geçiriyorum. Neredeyse 3-4 aydır gitarı elime almıyorum. Görüyorum ki sınırlı ve zar zor geldiğim seviyemi de becerimi de köreltmek üzereyim.

    Ama işte insanın ne zaman neyle karşılaşacağı belli olmuyor. Yine öyle boş boş zaman geçirirken internette bu platformla tanıştım. Nedir ne değildir derken arkamdaki gitarlara baktım, sanki “e hadi” der gibiydiler. Telleri eskitmenin vakti geldi diye düşündüm ve burdayım. En önemlisi de çok emek sarfetmenin gerektiği bu oluşumu görmezden gelemezdim. Bana bir şeyler katacağını hissetmemle beraber, tekrar o içimdeki kıvılcımı ateşe dönüştüreceğini düşünüyorum.

    Görüşmek üzere