• Puan 2
      Başarılar:

      Deniz hocam bir sorum olcak bir ses kartı satın aldım ve yanında Ableton Live Lite. Programını veriyor..

      bu verdiği programın farkı diğer sürümlerden farkı medir? Baya araştırdım ama bu farkı anlatan yok ne kadar işe yarıyor ayrıca M-Audio 192Air/4 aldığım kart..

      Ableton Live Lite.

      Vocal Studio Pro, Pro Tools

      Eleven Lite, 20 efekt eklentisi ve AIR’nin Creative FX Koleksiyonu ile karşılıyoruz. Dahil edilen AIR Virtual Instrument eklentileriyle, şarkılarınıza kolaylıkla birinci sınıf sesli enstrümanlar eklemek için sanal bir davul makinesi, synth, yaylılar, perküsyon, org ve piyano eklentilerine sahip olacaksınız.

      yukardaki açıklamalar ile diğer programlarda dahil.

      bana bu kart çok mantıklı geldi ama Ableton sınırlı kulanım hakkımı var onu tam çözemedim.

      saygılar

      Love
      Berke GümüşveDeniz Sayman
      3 Yorum
      • Puan 219
        Başarılar:

        Selamlar, bu kartı fiyat / performans olarak harika bir ses kartı diyebilirim. Kesinlikle öneririm.

        Genellikle ses kartlarıyla beraber bazı DAW uyulamalarının sınırlı sürümleri geliyor. Ben de tam sınırının ne olduğunu bilmemekle birlikte genellikle programın en önemli özellikleri yanı sıra, sınırlı sayıda kanalla çalışmanıza izin verirler.

        Tüm bunlarla birlikte Ableton daha çok elektronik, dj müziği gibi tarzlarla ilgilenenlerin kullandığı bir uygulama.

        Organik enstrümanlarla yapılan müzik için daha çok önerebileceğim uygulamalar Logic Pro, Cubase ve Studio One olacaktır. (Pro Tools’da öneririm ama yeni başlayan birine uygun olduğunu düşünmüyorum)

        2
      • Puan 2
        Başarılar:

        Deniz hocam Selam kart geldi yanın NOVA Black mikrofon ile gerçekten çok başarılı ve ben çok sevdim ayrıca dip ses problemim vardı kayıtlarda o sorunu da çözmüş oldum..

        Deniz hocam şimdi derslere ses kartı ile katılmak için OBS programı ile ortak kullanımlı bir fikrim var. sizde bir video yapacaktınız bu konuda acaba yolum doğrumu?? sizde OBS ile hibrit bir setup ilemi Zoom’a ses aktarıyorsunuz.

        saygılar.