• Puan 4
      Başarılar:

      selamm ben hilal. 21 yaşındayım. müzik serüvenim ortaokulda sesimi ve müzik kulağımı keşfedip piyano eğitimi almamla başladı. sonrasında bir müzik akademisinin sınavını kazanarak müzik teorisi ve enstrüman dersi almaya hak kazandım. enstrüman olarak çello eğitimi aldım fakat yks sebebiyle ara vermek zorunda kaldım 🙁 pandemide evde kendimi vokal olarak geliştirdim ve elimden geldiğince kendi müziğimi üretmeye başladım. lisede müzik dersinde az buçuk gitar çalmayı öğrenmiştim. bir süredir de elektro gitara ilgim var, blues’u keşfettiğimden beri daha da arttı. sonunda istediğim gitarı alabildim ve öğrenmeye başladım. öğrenmemde katkı sağlayabileceğini düşündüğüm için buradayım. rock´ın her türlüsünü ve kulağıma güzel gelen parçaları dinlemeyi severim. 

      Love
      Can Umutcan Güler, Deniz SaymanveBeşir zeybek
      1 Yorum
      • Puan 191
        Başarılar:

        Selam Hilal, Müzik Üniversitesi’ne hoş geldin! Müzik yolculuğunun ne kadar zengin ve dolu dolu olduğunu görmek harika. Piyano ile başlayan serüveninin çello, vokal ve şimdi de elektro gitarla devam etmesi, seni çok yönlü bir müzisyen yapıyor. Blues’a olan ilginin elektro gitara olan sevdanı daha da artırması da çok güzel bir gelişme.

        Rock müziğin her türlüsüne olan ilgin ve müziğe duyduğun tutku, burada seni daha da ileriye taşıyacak. Her gün en az 15 dakika ayırarak çalışmak, bu yolda seni daha da ileriye taşıyacaktır. Senin gibi müziğe bu kadar adanmış birini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Buradayız ve seni desteklemeye hazırız, müzik dolu günler dilerim!