• Puan 5

      Merhabalar, ben Güli. 45 yaşındayım. Müzik üniversitesine bir gün önce kayıt oldum. Sistemi anlamaya ve öğrenmeye çalışırken kendimi burda buldum 🙈

      İş alanım sağlık fakat müzik hayatımda hep vardı. Kulağıma güzel geldiği sürece müziğin her türünü seviyorum. Asıl ilgi alanım Türk Sanat Müziği. Anatolia Klasik Türk Müziği Topluluğu ‘nda şarkılar söylüyorum, öğreniyorum. Yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum. Yenice kabak kemane çalmaya başladım. Elektro gitarı da güçlü sesinden dolayı beğeniyorum. Belki ilerde onu da öğrenirim.

      Buradan öğrenmek istediğim doğru müzik bilgisi, notalar, vokal ses eğitimi… Buradan öğrendiklerimi kemanede de uygulayabilirsem müthiş bişey olur. Hadi inşallah… #rockNroll ✌️

      Selçuk Mollaibrahimoğlu, Gökmen BatgünveDeniz Sayman
      2 Yorum
      • Puan 394
        Başarılar:

        Merhaba Güli, Müzik Üniversitesi’ne hoş geldin! Müziğe olan ilgin gerçekten harika, özellikle Türk Sanat Müziği’ndeki yerin ve yeni enstrümanlara olan merakın çok ilham verici. Kabak kemane ve vokal becerilerini geliştirme isteğinle birlikte elektro gitarla da ilgilenmen, müziğe olan geniş perspektifini gösteriyor.

        Kabak kemane ve vokal yeteneklerini geliştirmek için “Şarkı Söyleme Temelleri (Vokal)” kursu, ses eğitimin için faydalı olacaktır. Bu kursla hem doğru tekniklerle şarkı söyleyebilir hem de öğrendiğin teknikleri kabak kemane performanslarına entegre edebilirsin.

        Elektro gitar öğrenme yolculuğuna başlamayı düşünüyorsan, “Yeni Başlayanlar İçin Elektro Gitar” kursu sana sağlam bir temel sağlayacaktır. Ayrıca, “Elektro Gitarda Gam ve Modlar” kursu, gitar öğreniminde doğaçlama ve solo yazma becerilerini geliştirmen için mükemmel bir seçim olacaktır.

        Her gün en az 15 dakika çalışarak bu alanlarda istikrarlı bir şekilde gelişme gösterebilirsin. Sabırlı ve düzenli bir çalışma ile kısa sürede büyük ilerlemeler kaydedeceğine eminim.

        Başarılar diliyorum, bu müzikal yolculuğunda her adımında seni desteklemek için buradayız! 🎶🎸

        • Puan 5

          Güzel dilekleriniz ve destekleyici sözleriniz için çok teşekkür ederim