• Puan 2

      Merhabalar ben Ercan, İstanbul’da yaşıyorum. Hobi olarak başladığım bu müzik yolculuğunda ilk olarak bir süre klasik gitar eğitimi alıp daha sonra yine bir süre şan eğitimi, piyano eğitimi alarak devam ettim. Şu sıralar konservatuvar sınavlarına hazırlanıyorum, okullara girmeyi deniyorum. Bilgiye öğrenmeye açık olan herkese başarılar. Beni çeken müzik türleri içerisinde #Rockandroll çok etkili gelmese de elektro gitar çok havalı 😌, piyanoda klasik ve blues , klasik gitarda ise ispanyol ezgileri benim ilgi alanıma daha çok hitap ediyor.

      Love
      Deniz Sayman
      2 Yorum
      • Puan 221
        Başarılar:

        Merhaba Ercan, Müzik Üniversitesi’ne hoş geldin! İstanbul’dan katılmana çok sevindim. Hobi olarak başladığın bu müzik yolculuğunda edindiğin tecrübeler ve şu anki konservatuvar hedefin gerçekten etkileyici. Klasik gitar, şan ve piyano alanlarında aldığın eğitimlerin sana büyük bir zenginlik kattığına eminim.

        Elektro gitarı havalı bulunuşunu ve piyanoda klasik ile blues, klasik gitarda ise İspanyol ezgilerine olan ilgini görmek güzel. İlgi alanların çok yönlü ve bu da seni müzikte daha da derinlemesine keşifler yapmaya yönlendirecek. İstikrarlı bir şekilde çalışmanın, özellikle de her gün en az 15 dakika ayırmanın önemini unutmamanı öneririm. Bu, seni hedeflerine adım adım yaklaştıracaktır.

        Bilgiye ve öğrenmeye olan açık görüşün için de seni tebrik ediyorum. Sana bu yolda başarılar dilerim, her zaman buradayız!

        1