• Puan 5
      Başarılar:

      Antropolog – Reklamcı – 37 yaşında ve İstanbul’da yaşayan bir Homo sapiens’im 😊

      Bazen kabuğunda, bazen kabuğu sırtında yaşayan; öğrenmeyi seven, öğretirken mutlu olan, World of Warcraft’ta tüm sıkıntılarına rağmen yıllarını Druid olarak geçiren, her şeye rağmen takımına bağlı bir Fenerbahçeliyim 😊 Sauron, Thanos ve Megatron’un haklı olabileceğine inanacak kadar empati yeteneği olan, End Game sonunda Demir Adam için üzülecek kadar hassas, bir yandan rap dinlerken içinden türkü mırıldanabilen iki ayaklı bir canlıyım. Bu da 3. sorunun cevabı sanırım. Kulağıma güzel gelen her şeyi dinlerim. Ancak; Rock-Rap-Türkü favori üçlüm

      Enstrüman geçmişim var ancak hep yarıda kalan deneyimlerden ibaret. 1 yıllık bağlama, 5 aylık elektro gitar dersleri aldım ancak hayat koşturmacası arasında düzenli şekilde takip edemedim. (2.sorunun cevabı) Online eğitim imkanının olması ve canlı bir grubun içinde olmanın motivasyonuyla sonuç alacağıma inanıyorum. Sol el serçe parmak eklemimde ufak bir sakatlık olduğu için bu bölge çabuk yorulabiliyor. Washburn sonamaster model bir gitarım var. Orange crush 35rt amfiye sahibim. Distortion da almak istiyorum ancak ne alacağımı bilmiyorum. Belki buradan bir öneri alabilirim.

      #ROCKNROLL

      Ayşegül BadurveSelçuk Mollaibrahimoğlu
      2 Yorum
      • Puan 44
        Başarılar:

        Selam, Orange amfi muhteşem, tonunun yanı sıra dekor olarak varlığı bile güzel. Di̇stortion olarak bazen birz hafife alınsa da Ibanez tube screamer pedalları özellikle başlangıç için çok yeterlidir.

        1