• Profile photo of Deniz Sayman

      Deniz Sayman bir güncelleme paylaştı

      8 ay önce

      Puan 406
      Başarılar:

      Pazartesi en çok beklediğiniz eğitimlerden birini çekiyoruz!

      Selam Müzik Üniversiteliler! Önümüzdeki haftadan itibaren heyecanlı gelişmeler sizi bekliyor. Uzun süredir platformda olan arkadaşlarım en çok istenen kurs ve içerikleri üretip size en iyi şekilde sunabilmek için çalıştığımızı daha iyi biliyordur. 2023’de en çok istenen kurslardan Piyano, Gitar Bakımı ve bu yılın ilk ayında Klasik Gitar gibi bir çok eğitimi Müzik Üniversitesi’ne ekledik.. Peki Şubat’tan itibaren sizi neler bekliyor?

      • Her Çarşamba İzgi Gültekin ile vokal soru-cevap ve yönlendirme canlı yayınları (haftaya başlayacağız).
      • Can Bayoğlu Blues Gitar Masterclass – Mükemmel bir kurs sizi bekliyor!! İzlemeniz için şimdiden çok heyecanlıyım.. VEEEEE
      • DAVUL KURSU GELİYOR! Uzun zamandır bizden en çok istenen içeriklerden birisi davul eğitimiydi. Önümüzdeki Pazartesi ve Salı The Madcap’den de tanıdığınız Efe Okay’la Yeni Başlayanlar için Davul dersimizi çekeceğiz ve bu eğitim paketiyle bir rock grubunu oluşturan ana enstrumanların tamamını Müzik Üniversitesi’nde kapsamış olacağız.

      Sadece 2024 Ocak ayı içinde bile Müzik Üniversitesi’nde ne kadar çok gelişme olduğunun farkında mısınız? Bir kaç ayda önce tüm videoları çok daha hızlı bir platforma taşıdık. Sonra tüm site çok daha hızlı bir sunucuya taşındı. Tabii ki bu mobil uygulamanın da çok daha hızlı çalışmasına sebep oldu. Metronomda Ustalaşın ve Onur Güler’in Klasik Gitar kursları yayınlandı, Can Bayoğlu ile Blues Gitar Masterclass eğitimi çekildi..

      Önümüzdeki dönemde olacaklar, öğrenecekleriniz ve bu öğrendiklerinizle yapacaklarınız için kimler heyecanlı? Ben kesinlikle heyecanlıyım!

      Hadi şu işi yapalım 🤘

      Love
      Muhammed Emin Demirel, Galip Aksoyve15 others
      3 Yorum
      • Puan 1
        Başarılar:

        Süpersiniz ilgiyle takip ediyoruz.Emeğinize sağlık. iyi günler…

        Love
        1
        • Puan 1
          Başarılar:

          Son bir senede oldukça iyi gelişmeler oluyor..Teşekkürler deniz sayman ve tüm ekip;)

          Love
          1
          • Puan 1
            Başarılar:

            Umarım davul kursunun kalitesi de gitar gibi olur mükemmelsiniz…