2. el Elektro gitar almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz
Tagged: jackson
-
2. el Elektro gitar almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz
Posted by Yunus Emre Emnacar on Haziran 1, 2023 at 10:16 pm1.5 seneden biraz daha fazladır klasik çalıyordum genel olarak hard rock ve heavy metal çalmak istiyorum
Sizce hangi gitarı almalıyım bütçe en fazla 10k
Alperen Özkan yanıtladı 1 yıl, 4 ay önce 5 Katılımcı · 11 Yanıt -
11 Yanıt
-
0. Seviye
İkinci el ibanezlere bakabilirsin o fiyata elle tutulur şeyler var
-
0. Seviye
Pc veya laptop iyiyse ses kartı al yoksa blackstar idcore 10v3 baslangıc icin iyi
-
0. Seviye
peki ses kartı aldım diyelim bilgisayardan da guitar rig 5 filan mı indirip yapabilirim.
Bi de böyle yaparsam ekstra bir hoparlöre gerek olmayacak mı
-
0. Seviye
İkinci el 3000 tl ye ibanez var alayım mı sahibinden de
-
0. Seviye
Son olarak internette 25 wat midex amfi var 1400 tl alırsam iyi midir
-
0. Seviye
Midex amfi kesinlikle alma, ses kartı alırsan da eğer hoparlör değil referans monitörüne ihtiyacın olur sesi dışarı verebilmek için onun haricinde referans kulaklığı kullanabilirsin.
-
0. Seviye
Teşekkür ederim abi büyük ihtimal amfi alırım ama midex almam
-
2. Seviye
rock tarzı için jackson bakabilirsin hem tasarım olarak hemde ses olarak beğenilen bir marka
-
0. Seviye
Gidip denenerek 2.el almanızı öneririm bu şekilde daha çok mantıklı bir yöntem 2.el
-
0. Seviye
Jackson JS32T Warrior modelini kullanıyorum. Aç sahibindeni JS32 VE JS32T lere 7-8k verebilirim düşünürsen de. Kabul eden olur illaki. Ha kabul etmediler mi Ibanez RG350DXZ ve RG370DXZ modelindeki ilanlara aynı mesajı yolla. RG350DXZ yi yeni takas ettim başka gitarla. 2 gitarı da uzun süre kullandım ve hep istediğin tarzda çalıyorum. Hangisi dersen de RG350DXZ nin single manyetiği olduğu için bir tık ileride gazın kaçtığı zaman daha yumuşak şarkılar için hem ses hem görsel olarak iyi olabilir. Kalan parayla ses kartını alır bir de kulaklık ve ya hoparlör alır keyfine bakarsın. Ha bu gitarlara göre daha fiyat-performans ürünleri vardır onu bilemem. Bütün gitar modellerine hakim değilim kişisel görüşlerim bunlar
Yanıt göndermek için giriş yapın.
Log in to reply.