Müzik Üniversitesi Forum Elektro Gitar Wasting Love solo denemem

• Wasting Love solo denemem

Posted by Süleyman Yaman on Şubat 25, 2025 at 6:27 pm

Merhabalar, çook uzun bir süre önce çalmaya başlamış olmama rağmen iş, okul vb sebeplerle istikrarlı bir şekilde devam ettiremediğim için istediğim düzeyde kendimi geliştirememiş biriyim. Çoğunlukla kendim öğrendim/öğreniyorum. Öncesinde kısa bir süre klasik gitar eğitim almıştım. Etrafımda aynı müzik tarzını paylaştığım insanlar da olmadığı için çaldıklarıma dönüt verecek birilerini bulamıyorum. Geliştirebileceğim noktaları daha iyi görmek adına yorumda bulunabilir misiniz? Çok teşekkürler şimdiden 🙂

Ekipman: Cort X1 + Behringer UMC22 + Soldano SL-100 X (Neural DSP)

Süleyman Yaman yanıtladı 1 ay önce 2 Katılımcı · 2 Yanıt
  • 2 Yanıt
  • Ozan K

Üye
    Şubat 25, 2025 at 9:06 pm

Selam. Oldukça iyi fakat dikkatimi çeken bir noktayı belirtmek istiyorum geri bildirim istediğin için. Yanlış algılamıyorsam bir sonraki partisyona girmemek için sabırsızlanarak genelde hep çok kısa bir süre erken giriyorsun. Yardımcı olma amacıyla yazıyorum umarım pozitif değerlendirirsin.

• Süleyman Yaman

Üye
      Şubat 25, 2025 at 9:21 pm

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Timing genel olarak çok sorun yaşadığım bir alan, bu şarkı dışında da 😕 Sanırım zamanında backing track ve metronom ile çalışmayı ihmal etmiş olmamdan kaynaklı. Özellikle ilk başladığım yıllarda. Birazcık daha dikkat ederek devam edeceğim çalışmaya.

Log in to reply.