Müzik Üniversitesi Forum Elektro Gitar nasıl bir yol izlemeliyim

• nasıl bir yol izlemeliyim

Posted by efe Karagöz on Şubat 9, 2025 at 12:36 am

Merhabalar öncelikle yeni elektro gitarımı aldım bugün geldi ve neredeyse hiçbir şey şey bilmiyorum daha önce gitara dokunmadım bile, ilk gitar öğrenme sitesi olarak karşıma burası çıktı, buradan ilerlemeyi düşünüyorum ilk hangi eğitimleri almalıyım hangi sırayla ilerlemeliyim hiçbir fikrim yok siteyi biraz kurcaladım ama çok şey var terimlerin hepsini anlamıyorum bile elektro gitar kurslarına tıklayınca karşıma çok şey çıktı sıfırdan başlayarak nasıl ilerleyeceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

unknxwnroot yanıtladı 3 hafta, 6 gün önce 4 Katılımcı · 3 Yanıt
  • 3 Yanıt
  • Ozan K

Üye
    Şubat 9, 2025 at 8:53 am

Merhaba. Yeni Başlayanlar için Elektro Gitar kursuyla başlayabilirsin. Belirtilen egzersiz sürelerince pratik yapmadan bir sonraki derse geçmemeye dikkat et. Kurs tamamlandıktan sonra Müzik Teorisi (Armoni), Elektro Gitarda Gam ve Modlar kursları da uygun olacaktır.

• Mehmet Aydın

Üye
    Şubat 14, 2025 at 12:58 am

Dostum seninle aynı durumdaydım ve şuan kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Hevesinin kırılmasına izin verme. Yapamıyorum edemiyorum diye kendimi sürekli erteledim. Şuan günde sadece 15 dakika çalışma imkanım var ve bu 15 dakika bile oyalanarak geçirim 10 yılı bir haftada geri kazandırdı. Karışık terimler anlamadığımız çok şey var ama öğrenmenin sonu yok bilmediğimiz şeyler her zaman olacak. Ama çalışırsak öğrendiğimiz şeyler de çoğalacak. Kendine yenilme..

• unknxwnroot

Üye
    Mart 1, 2025 at 3:45 pm

Merhabalar, biraz ilerledikten sonra basit akorlu şarkılar paylaşan sitelerden pratik yapabilirsin, ben yoğun pratik ile öğrenmiştim ve hocam da öyle öğretiyordu.

https://akorculuk.com/

Log in to reply.