Müzik Üniversitesi › Forum › Müzik Teknolojileri ve Prodüksiyonu › Mikrofon önerisi
-
Mikrofon önerisi
Posted by yoldaş güney yıldız on Kasım 13, 2024 at 8:29 pmMerhaba dostlar ve hocalarım. Kayıt için mikrofon önerisi alabilir miyim rica etsem? iRig ile gitar sesini kaydedebiliyor olacağım fakat mikrofonum yok ve MacBook mikrofonu haliyle çok yetersiz kalıyor. Uyum sorunu yaşamamak adına iRig’in stüdyo mikrofonuna baktım ama onun 7500 TL gibi bir fiyatı var muhtemelen bu fiyata daha kaliteli bir ürün vardır. Sizlere sormadan bir karar vermek istemedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ozan K yanıtladı 5 gün, 12 saat önce 2 Katılımcı · 3 Yanıt -
3 Yanıt
-
Ogretmen
Merhaba. Oldukça ucuz ama performansı güzel bir Shure SM58 kopyası olan Fugue FM58 öneriyoruz.
-
2. Seviye
biraz bakındım ve eninde sonunda bir ses kartına ihtiyacım olacağını farkettim. focusrite’ın veya m audio’nun mikrofonlu bundle setleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Ogretmen
İkisi de evde kayıt için başlangıç seviyesinde ideal. Profesyonel bir albüm seviyesi yakalamak için daha üst ekipmana ihtiyaç olacaktır ama bu şekilde bir hedefiniz yoksa işinize yarayacağını düşünüyorum.
-
Yanıt göndermek için giriş yapın.
Log in to reply.