Müzik Üniversitesi › Forum › Bass Gitar › f/p bas gitar önerileriniz?
-
f/p bas gitar önerileriniz?
Posted by Anıl ŞAŞIOĞLU on Mart 20, 2023 at 9:31 amelektro gitar çalmaktayım ama bass gitar da öğrenmek istiyorum. düşük bütçeyle güzel bi bass gitar almayı planlıyorum, önerileriniz neler?
- Bu başlık Anıl ŞAŞIOĞLU tarafından 1 yıl, 8 ay önce modifiye edildi.
- Bu başlık Anıl ŞAŞIOĞLU tarafından 1 yıl, 8 ay önce modifiye edildi.
Mehmet Yıldızoğlu yanıtladı 1 ay önce 7 Katılımcı · 8 Yanıt -
8 Yanıt
-
3. Seviye
Bas gitar hakkında pek bilgim yok fakat net bir bütçe belirtirsen bilgisi olan arkadaşlar daha rahat yardımcı olabilirler.
-
0. Seviye
Öncelikle merhabalar. eğer bir gitaristseniz bass gitarı elinize aldığınızda, normal boyutlardaki bir bass gitarın perde aralarının gitara göre daha açık olmasından dolayı biraz yabancılık çekebilirsiniz. bu tarz durumlardan dolayı markaların ürettikleri biraz daha kısa boyutlu bass gitarlar var ev kayıtlarında ve gitaristlerin kullanması için tasarlanmış. bana model sorarsanız Harley Benton HBZ-2004 almanızı öneririm.
Bu tarz bir bass gitarda gitarist olarak daha rahat edersiniz
-
2. Seviye
boy 2 metre olunca elektro gitar çok küçük geliyor???? ellerim büyük zaten tellere basmak zorluyor, teşekkür ederim önerin için????
-
-
0. Seviye
Knkm fiyatı biraz tuzlu ama Spector bakabilirsin
-
0. Seviye
2. el piyasasındada çok güzel ve uygun fiyatlı gitarlar var orayada bakınılabilir
-
-
1. Seviye
SX vs alana kadar sıfır Harley Benton Stingray alınabilir 4/4 boy. Perde boyutundan kaynaklı ellerin alışması zımbırtısına inanmak için bir sebep yok ki 9 yaşındaki çocuklar bile tam boy bass çalabiliyorsa siz de çalabilirsiniz.
-
2. Seviye
Bende ibanez gsr200’ü var baya da memnunum başlangıç seviyesi olarak geçiyor ama bence sizi çoğu sahnede iyi götürecektir.
Yanıt göndermek için giriş yapın.
Log in to reply.