Müzik Üniversitesi › Forum › Müzik Genel › AmpliTube 5 SE böyle bir hata veriyor çözebilen var mı?
-
AmpliTube 5 SE böyle bir hata veriyor çözebilen var mı?
Posted by Alperen on Kasım 13, 2024 at 4:20 pmMüzik Üniversitesinin kendi verdiği kod ile girişimi vs. yaptım fakat bir türlü kullanamıyorum.
Alperen yanıtladı 3 ay, 3 hafta önce 3 Katılımcı · 11 Yanıt -
11 Yanıt
-
deneme sürümünde olduğunuzu anlıyorum. IK multimedia product manager ı yükleyip , kayıt olmak gerekiyor, belli bir süreliğine ilgili ekipmanı deneyebilirsin,
ikmultimedia.com
IK Product Manager allows you to seamlessly manage all your IK products from download to installation to authorization.
-
Nasıl yani, Müzik üniversitesinin AmpliTube 5 İçin verdiği kod deneme sürümü için mi?
-
size verilen kod SE sürümü için , yani kısıtlı , tüm ekipmanları kapsamıyor,
aşağıda verdiğim linkte SE sürümünde örneğin , programda gördüğünüz toplam 111 adet pedaldan sadece 19 tanesini kullanabilirsiniz, hepsini kullanmak için AmpliTube 5 MAX v2 ı satın almanız gerekiyor.
https://www.ikmultimedia.com/products/amplitube5/index.php?p=versions
ikmultimedia.com
AmpliTube 5 amp simulation and guitar gear modeling software
Supercharge your guitar tone with new signal chain & routing, new cabinet section with VIR ™ technology, custom IR loader, new gear, and much more.
-
Kısıtlı olduğunu biliyorum fakat bende deneme sürümü olarak gösterdiği için gitarımı bağlayamıyorum
-
aslında deneme sürümü yazmıyor,
ücretli normal SE sürümü, seri numarası olan ürün,
olmayan sesleri denemek istersen sadece yarım saatliğine denettiriyor,
SE sürümünde olanlarla da çok iyi şeyler çıkıyor, bilginiz olsun.
-
Product Manager yükleyip keyinizi girip kayıt yaptırdınız mı? Bundan emin misiniz?
-
O halde Amplitube SE desteklemeyen bir pedal / amfi veya kabin seçmeye çalışıyor olabilirsiniz.
SE versiyonu temel pedal – amfileri destekleyen bir sürüm. Kısıtlı sayıda seçenekler var.
-
Yalnızca bana sunulan amfi, pedal vb seçili.
İnput kısmında hiçbir hareketlenme olmuyor asıl sorunum orada
-
gitarı ses kartına bağlıyorsun, ses kartının ilgili girişini ayarlarda seçiyorsun, input tan ses gelmesi lazım,
windows ta “asio4all” sürücüsünü yüklersen daha rahat ayar yapabilirsin.
-
Ayarlarda seçili ses kartım fakat yine de olmuyor. Sanırım hesabım ile alakalı bir durum, artık ümidi kestim diyebilirim
-
Yanıt göndermek için giriş yapın.
Log in to reply.