Müzik Üniversitesi › Forum › Müzik Genel › akustik gitar öneri Tagged: 2.el, akustik gitar, akustik gitar onerisi, gitar önerisi Müzik Genel akustik gitar öneri Posted by Bekir YIlmaz on Ekim 13, 2024 at 3:43 pm Akustik gitar almak istiyorum, 2. el almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz ve 2. el alırken nelere dikkat etmeliyim. epiphone dr 100 düşünüyorum şu an Ave Guitars yanıtladı 5 ay, 3 hafta önce 3 Katılımcı · 2 Yanıt 2.elakustik gitarakustik gitar onerisigitar önerisi 2 Yanıt Yusuf Dahiroğlu Üye Ekim 13, 2024 at 5:47 pm bence 2. el alırken gitarın üzerinde fiziksel hasar var mı yok mu kontrol et , ayrıca tellerin ne kadar eskidiğine de bakmalısın yoksa aldıktan 2 3 ay sonra tel değiştirmek zorunda kalabilirsin Ave Guitars Üye Ekim 13, 2024 at 10:18 pm Özellikle akustik enstruman alırken denemeden almamak gerekir. Denediğinde seni mutlu etmiş ise bitmiştir:) Yanıt göndermek için giriş yapın. Log in to reply. Yanıt göndermek için giriş yapın. Tartışma Başlangıcı 1 / 2 yanıt Ekim 2024 Şimdi