Müzik Üniversitesi › Forum › Müzik Teknolojileri ve Prodüksiyonu › Home Studio Single
-
Home Studio Single
Posted by Ceyhan Aytanç on Kasım 28, 2024 at 10:06 pmSelamlar,
Bu platforma üye olduğum zamandan bu yana pek paylaşım yapamadım ama hobi olarak müzik prodüksiyonu ile ilgilendiğim için bir şarkı yapmaya çalıştım ve bu sitenin de gitar kayıt, vokal ve mix aşamasında oldukça yararını gördüğüm için (Yeri bu başlık mıdır emin değilim ama) ortaya çıkan sonucu paylaşmak istedim.
Sevgiler.
https://open.spotify.com/intl-tr/track/7vMFAGlThXzEfrx7G2W1LM?si=1986938975654d4b
Ceyhan Aytanç yanıtladı 2 hafta, 1 gün önce 2 Katılımcı · 2 Yanıt -
2 Yanıt
-
Ogretmen
Selamlar Ceyhan,
Şarkının duygusunu, ritmini ve yapısını çok sevdim! Sözler ve akıcılığı çok keyifli, melodi güzel ve sonra gelen armoni de müziği genişletiyor. Enerjik ve heyecanlı olmuş.
Burada öğrendiklerinin en ufak bir katkısı olduysa da ne mutlu bize, amacımıza ulaştık demektir. Herkesin müzikten keyif alması benim için önemli ama yaratıcılığın ortaya çıkarak, ortaya bir ürün konması bambaşka.. Çünkü artık bilgileri sentezleyip dünyaya bir şeyler sunma noktasına geliyoruz.
Bu işin home studioda yapılmış olması da harika! Çünkü bu kolayca devamını getirebileceğinin de bir göstergesi.
Sonraki adımlarını takip etmeyi heyecanla bekliyorum!
-
2. Seviye
Güzel yorumlarınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız 🙏🏻
Yanıt göndermek için giriş yapın.
Log in to reply.